Steun ADORE

Aan De Boelelaan in Amsterdam werken artsen en onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam en Amsterdam UMC samen om een oplossing vinden voor kanker en hersenziekten zoals alzheimer en multiple sclerose. Zij willen beter begrijpen waarom bij de ene persoon cellen juist explosief groeien, met kanker als gevolg en waarom bij een ander persoon cellen juist afsterven bij ziektes als alzheimer of multiple sclerose. Om er vervolgens iets aan te kunnen doen; genezen of het zelfs voorkomen.

Talentvolle onderzoekers uit de hele wereld willen samen met Amsterdam UMC traditionele grenzen doorbreken. Grenzen tussen kankeronderzoek en neurologisch onderzoek. Grenzen tussen artsen en onderzoekers én tussen ziekenhuis, universiteit en onderzoekslaboratorium. De onderzoekers zijn ervan overtuigd dat er alleen dan een doorbraak in oncologisch en neurologisch onderzoek mogelijk is.

Om dit mogelijk te maken is uw steun onmisbaar

Helpt u mee?

U kunt op verschillende manieren bijdragen aan de totstandkoming van ADORE. Het is mogelijk een eenmalige of een periodieke schenking te doen aan een van de twee fondsen: het ADORE Investeringsfonds of het ADORE Onderzoeksfonds. Beide fondsen worden door Stichting ADORE beheerd.

Met het ADORE Investeringsfonds draagt u bij aan de investering om het gebouw te realiseren. Met het ADORE Onderzoeksfonds draagt u bij aan het langjarig waarborgen van het gebruik van de  ADORE-onderzoeksinfrastructuur. Meer weten? Lees meer onder ‘Wat is er nodig?’

Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek welke vorm van geven het beste bij u past.

Als u meer wilt weten, neemt u dan contact op met Ineke Lo Cascio, relatiemanager.

Telefoon: 06-57948267
Email: i.locascio@amsterdamumc.nl

Of vul het contactformulier in.

Verder mede mogelijk gemaakt door:

Maak een afspraak